Αρχική Σελίδα

Henan Strongwin Machinery Equipment Co., Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η Co. εξοπλισμού μηχανημάτων Strongwin Henan, ΕΠΕ είναι κοινή κατασκευαστική επιχείρηση μηχανημάτων αποθεμάτων, ένα επιστημονικές reseach ενσωμάτωσης, μια παραγωγή και μια παραγωγή. Η επιχείρησή μας βρίσκεται στη industy ζώνη ανάπτυξης Henan, Κίνα.

 

Τα κύρια προϊόντα μας είναι μηχανή σβόλων τροφών, γραμμή παραγωγής σβόλων τροφών, μηχανή εξωθητών τροφών ψαριών, μηχανή εξωθητών τροφίμων κατοικίδιων ζώων και η γραμμή παραγωγής.

 

feed equipment factoryfeed equipment factory

 

εργοστάσιο μηχανών τροφώνεργοστάσιο μηχανών τροφών

 

 

Η επιχείρησή μας θεωρεί την ποιότητα των προϊόντων ως ζωή της επιχείρησής μας. Η όλη κύρια μηχανή μηχανών μας είναι μηχανή Siemens, το ρουλεμάν είναι ρουλεμάν SKF, η ποιότητα είναι πολύ καλά.

 

Επίσης έχουμε περάσει το σχετικό ISO, CE, SGS Certificate.Our η μηχανή είναι τα συνιστώμενα προϊόντα στη βιομηχανία μηχανημάτων της Κίνας. Υιοθετούμε ιδιαίτερα τα υλικά και την προηγμένη τεχνική επεξεργασίας, που κατασκευάζει τις συσκευές να έχουν τα μακρά ζωή και wearproof την απόδοση. Κερδίστε μια μεγάλη φήμη σε εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

ταΐστε το πιστοποιητικό μηχανών παραγωγήςταΐστε το πιστοποιητικό μηχανών παραγωγήςταΐστε το πιστοποιητικό μηχανών παραγωγήςταΐστε το πιστοποιητικό μηχανών παραγωγής

 

 

 

Αποστολή Strongwin: Καλύτερη μηχανή για τον κόσμο.

Τιμές Strongwin: Πελάτης πρώτα, ομαδική εργασία, σεβασμός άλλοι, ακεραιότητα, αισιοδοξία και αφιέρωση.

Καθοδηγώντας ιδεολογία κατασκευής Strongwin: Κανένας δεν μας εποπτεύει, αλλά ο Θεός ξέρει όλα.

Βασική αρχή κατασκευής Strongwin: Καμία εξοικονομητική εργασίας εν τούτοις περίπλοκη επεξεργασία, καμία υλική μείωση αν και υψηλό κόστος.

Απαίτηση κατασκευής Strongwin: Χτίστε τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα με το πνεύμα βιοτεχνών. Το Strongwin είναι ur καλύτερα σύμβουλος για τη γραμμή παραγωγής σβόλων τροφών, εάν το u να έχε οποιαδήποτε απαίτηση, pls άνθρωποι Strongwin επαφών, θα δώσουμε στο u την υποστήριξη σε την.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

το 2008, Co. εξοπλισμού μηχανημάτων Henan Strongwin, ΕΠΕ καθιέρωσε ένα εργοστάσιο, και την επιχείρηση οργάνωσης στον τομέα της κατασκευής και των πωλήσεων μηχανών παραγωγής τροφών.

το 2009, το ποσό εξαγωγής έφθασε σε 2 εκατομμύριο δολάρια.

το 2010, έλαβε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001:2000.

το 2011, απόκτησε την πιστοποίηση CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να αποδείξει τη σταθερή αξιοπιστία των μηχανών παραγωγής τροφών μας.

2012, αποκτηθείς «χρυσός προμηθευτής Alibaba «

το 2013, γίνεται διευθυντής Member της ένωσης Netrepreneurs διεθνούς εμπορίου Henan

το 2014, γίνεται «επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου Henan»

το 2015, έγινε οι πιό αξιόπιστες και αξιόπιστες κατασκευαστικές επιχειρήσεις ακεραιότητας, προϊόντα που εξήχθησαν σε περισσότερες από 130 χώρες και περιοχές

το 2016, έλαβε «το ανταγωνιστικότερο εμπορικό σήμα στην Κίνα».

2017, προϊόντα που εξάγονται σε πάνω από 180 χώρες.

το 2018, απένειμε τη σημαντική επιχείρηση αστεριών της ζώνης και του δρόμου επαρχιών Henan

Henan Strongwin Machinery Equipment Co., Ltd. Henan Strongwin Machinery Equipment Co., Ltd. Henan Strongwin Machinery Equipment Co., Ltd. Henan Strongwin Machinery Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Strongwin

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-15000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας γραμμή παραγωγής σβόλων τροφών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας γραμμή παραγωγής σβόλων τροφών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας γραμμή παραγωγής σβόλων τροφών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας γραμμή παραγωγής σβόλων τροφών για τις πωλήσεις